Zorgvervoer regio Delft

Als u een taxi nodig heeft vanuit Delf of naar Delft toe of ergens in deze regio, dan kunt u Taxibedrijf Delft bellen. Wij zijn snel ter plaatsen en kunnen u veilig naar een volgende bestemming brengen. Heeft u een afspraak in het ziekenhuis of heeft u een behandeling bij een fysiotherapeut? Dan kunt u gebruik maken van ons speciale zorgvervoer. Omdat wij geregeld de vraag kregen bij Taxibedrijf Delft of we ook zorgritten konden rijden, hebben we een speciale zorgtaxi in het leven geroepen!

De zorgtaxi heeft de tijd en helpt u waar nodig!

Wilt u vanaf het verpleegtehuis waar u verblijft naar de andere kant van Delft gereden worden omdat u daar een afspraak heeft voor een behandeling? Belt u dan naar onze taxicentrale en vraagt u om ons zorgvervoer. U kunt ons eenvoudig bereiken op telefoonnummer: +31 (0)15-2024404. De taxichauffeur die onze zorgtaxi bestuurd heeft de tijd, hij helpt u graag met in en uitstappen en begeleid u indien gewenst naar de wachtruimte in het gebouw waar u de afspraak heeft. Hij kent de weg goed, u hoeft dus niet bang te zijn dat u niet aankomt op de juiste afdeling. Indien gewenst kan de taxichauffeur op u wachten zodat u ook direct na uw afspraak of behandeling weer in kunt stappen om naar huis te gaan.

zorgtaxi delft

Persoonsgebonden budget taxivervoer (PGB)

Bent u in het bezit van een persoonsgebonden budget? Dan heeft u de mogelijkheid om een zorgovereenkomst aan te gaan met ons. Het formulier dat u hiervoor nodig heeft is verkrijgbaar via de Dienstverlening PGB. Neemt u voordat u het formulier invult eerst even contact op met ons om de gewenste zorgtaxi ritten te bespreken. Soms is het ook mogelijk om via de gemeente Delft goedkeuring te krijgen voor het gebruik van onze zorgtaxi. Na elke taxirit ontvangt u dan van onze taxichauffeur een taxibon zodat u een declaratie kan indienen.

Goedkoop zorgvervoer via Taxibedrijf Delft

Kunt u geen gebruik maken van een PGB of taxivergoeding via de gemeente Delft? Ook dan kunt u voordelig gebruik maken van het zorgvervoer van Taxibedrijf Delft. Zodra u een taxi reserveert via onze taxicentrale en u doet dit 24 uur voor aanvang, dan bieden wij u een gereduceerd tarief aan dat goedkoper is dan als wij de taxi rijden via de taximeter. U kunt eventueel ook uw wekelijkse ritten vooraf inplannen zodat u niet steeds opnieuw een taxi hoeft te reserveren.

Zorgtaxi nodig naar ziekenhuis, kliniek, revalidatiecentrum of verzorgingstehuis in Delft?

U kunt voor allerlei verschillende afspraken, bezoeken of behandelingen gebruik maken van de zorgtaxi van Taxibedrijf Delft. Wij rijden onder andere vele ritten voor en naar:

Orthopedium | Kliniek Olof Palmestraat 20 Delft
Renier de Graaf Reinier de Graafweg 5 Delft
Sophia Revalidatie Reinier de Graafweg 1 Delft
Bergman Clinics | Oogzorg Olof Palmestraat 20m Delft
Woonzorgcentrum Lindenhof – Delft
Cort van der Lindenstraat 245 Delft
Verpleeghuis De Bieslandhof Beukenlaan 2 Delft

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404