Vervang tijdig uw ruitenwissers

Sommige kleine en goedkope onderdelen van een auto lijken van ondergeschikt belang, zoals de ruitenwisser bijvoorbeeld. Op het moment dat je begint te merken dat deze niet meer optimaal functioneren (strepen tijdens het wissen, geen goed contact met voor- of achterruit) ben je voornemens om nieuwe aan te schaffen. Vaak blijft deze gedachte op de plank liggen, rijd je wekenlang niet tijdens regenbuien, of is er een droogte periode tijdens de zomer, dan zijn de onbeduidende ruitenwissers weer in de vergetelheid geraakt.

Jaarlijkse controle auto | Autovakantie

Hét moment om ruitenwissers te vervangen.

Het is zeer belangrijk dat ruitenwissers tijdig vervangen worden, zodra deze manco’s vertonen. Een mooi moment om nieuwe ruitenwisser te kopen is tijdens de jaarlijkse APK beurt, of indien u voornemens bent met de auto op vakantie te gaan. Zodra er lange afstanden in de planning staan, zullen sowieso de meeste automobilisten de auto grondig doorlopen op oliepeil, de aanwezigheid van voldoende koelvloeistof, het bandenprofiel en de bandenspanning: neem de ruitenwissers mee tijdens deze beurt! U kunt ruitenwissers gewoon online bestellen, wist u dat? Ruitenwissers tegen goede prijzen zijn hier WWW.ONDERDELENSTORE24.NL verkrijgbaar.

Goed functionerende ruitenwissers: enorm belangrijk

U zult niet de eerste zijn die tijdens vakantie in de Zuidelijke delen van Europa overvallen wordt door hevige regenbuien. Het kan flink tekeer gaan in de zomer. Niet ieder land gebruikt intensief ZOAB asfaltering (Zeer Open Asfalt Beton) – ZOAB heeft een zeer spatwater reducerend effect. Rijdt u plots op snelwegen zonder spatwater reducering, dan zijn onder andere goed functionerende ruitenwissers ( .. en een matige snelheid) essentieel om geen ongelukken te krijgen.

Maar ook gewoon thuis, hier in Nederland, kunt u overvallen worden door hevige regen. Zowel binnen de bebouwde kom als op snelwegen kunt u voor gevaarlijke situaties komen te staan indien de ruitenwissers disfunctioneren. Kortom: zorg dat u tijdig de ruitenwissers vervangt om niet in onaangename situaties te komen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404