Taxibus Delft

Niet is zo vervelend dan niet met elkaar kunnen rijden in een taxi. Bent u met meer dan 4 personen, dan is dit in de meeste gevallen niet mogelijk. Bij Taxibedrijf Delft kunt u echter gebruik maken van onze taxibus. Hierdoor kunt u met maar liefst 8 personen tegelijk vervoerd worden. Dit is niet alleen gezelliger, maar is vaak ook een stuk voordeliger dan gebruik te maken van 2 verschillende taxi’s. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af of het ook mogelijk is om te reizen met mee dan 8 personen. Taxibedrijf Delft heeft hiervoor verschillende oplossingen. Neem gerust even contact met ons op om te vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Reis met de taxibus naar elke bestemming

Bent u van plan om met een grote groep naar een leuk feest te gaan, dan kunt u gebruiken maken van de taxibus in de regio Delft. In de buurt van de grote stad rijden wij veelvuldig rond en kunnen daardoor binnen afzienbare tijd bij u voor de deur staan. Maak het feest helemaal compleet door met al je vrienden of vriendinnen gezamenlijk de taxibus te nemen. Ook het uiteindelijke vervoer naar huis kunnen wij uiteraard weer voor je verzorgen.

taxibus delft

Gebruik de taxibus als zorginstelling

Als zorginstelling komen er dagelijks veel verschillende patiënten over de vloer. Taxibedrijf Delft rijdt veel ritjes in de regio van en naar diverse instellingen. Door gebruik te maken van de taxibus kunnen meerdere mensen tegelijk gebruik maken van onze dienst. Neem hierover gerust eens contact met ons op. Met onze centralisten  zorgen wij ervoor dat iedereen op de juiste tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Taxibus met ruimte voor bagage

Reizen met het vliegtuig brengt vaak een hoop koffers met zich mee. Grote koffers kunnen niet altijd mee in een normale taxi of auto. Door gebruik te maken van de taxibus van Taxibedrijf Delft komt u zorgeloos op het vliegveld aan. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol of Rotterdam Airport. Wij regelen het hele traject voor u. Bij sommige taxibedrijven is het altijd maar afwachten wat de uiteindelijke kosten zijn, maar bij ons is dat niet het geval. Neem eens contact met ons op en vraag naar de tarieven voor het gebruik van een taxibus naar het vliegveld.

Neemt u het vliegtuig vanaf een vliegveld verder weg, dan kunt u ook bij ons terecht. Vanuit Delft rijden wij regelmatig naar vliegvelden van Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Düsseldorf.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404