Kiezen voor een taxibus voor veilig vervoer

Wanneer je met een kleinere groep personen (tot acht personen) een rit wilt maken per taxi, dan maakt je gebruik van een van onze luxe taxibussen. In de regio Delft verzorgen wij het vervoer van meerdere personen in een comfortabele bus uitgerust met airconditioning. Uiteraard is het tevens mogelijk om een taxibus te boeken voor het vervoeren van een groep die groter is dan acht personen. Neem gerust contact op met het team van de Delftse Taxicentrale. We denken graag met je mee en bieden voordelige tarieven voor jouw vervoer. Zocht je naar de mogelijkheden van het vervoeren van meerdere personen op www.taxibedrijfdelft.nl? Dan kun je nu jouw taxibusje boeken bij de Taxibedrijf Delft.

taxibusje delft

Met een groep gebruik maken van een taxibus rondom Delft

Samen naar het station of naar de luchthaven? Of een familiedag of vrijgezellenfeest bezoeken? Geen punt met onze taxibusje. Het is tevens mogelijk om met een grotere groep gebruik te maken van meerdere bussen. Ook voor bijvoorbeeld zorginstellingen is dit type vervoer uitermate geschikt. Wij zorgen ervoor dat je stipt op tijd wordt opgehaald en op tijd arriveert op jouw gewenste bestemming.

Comfortabel vervoer met bagage

Samen op reis met flinke koffers? Dan is het reizen per auto of trein niet altijd even prettig. In onze taxibussen reis je voordelig, veilig en comfortabel. Ook wanneer je bagage bij je hebt. Onze professionele chauffeurs helpen je graag en zorgen ervoor dat je een prettige reis hebt. Geen zorgen met een voordelige taxibus in en rondom Delft!

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op wanneer je graag meer wilt weten over onze mogelijkheden voor het vervoer van personen, groepen en wanneer je op zoek bent naar representatief zakelijk vervoer. Van tevoren boeken is uiteraard mogelijk, maar ook waneer je op het laatste moment een taxi nodig hebt staan we voor je klaar.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404