Taxi Service Delft

Wij van Taxibedrijf Delft bieden vele diensten aan in de omgeving van Delft. Doordat wij veel in de regio rondrijden, komen wij niet alleen in Delft maar ook in Rijswijk, Delfgauw en Den Hoorn. U hoeft maar te bellen en we staan bij u op de stoep. Doordat wij zeer flexibel zijn kunnen we inspringen op diverse last minute ritjes. Onze taxiservice is dus breed inzetbaar. Of het nu gaat om het vervoeren van 4 personen, 8 personen of nog meer. Wij van Taxibedrijf Delft kunnen elk vervoer op maat voor u regelen.

Taxiservice in de regio Delft

In de regio Delft zijn wij volop actief en bieden wij de beste taxiservice aan van de omgeving. Wij verzorgen niet alleen ritjes in de omgeving, maar wij rijden ook naar de grote luchthavens en naar plekken in heel Nederland, België of Duitsland. Denk bijvoorbeeld eens aan een rit naar Schiphol, Rotterdam Airport, Brussel of Düsseldorf. Wij van Taxibedrijf Delft kunnen u hierbij altijd assisteren. Pak de telefoon en bel ons op het nummer 015-2024404 en vraag direct een rit aan.

taxi service delft

Reserveer uw taxiservice in Delft

Naast het rijden van ritjes op afroep, is het bij ons ook mogelijk om een rit ver vooraf al te reserveren. Behalve te bellen naar 015-2024404 is het bij ons ook mogelijk om een rit te reserveren via Whatsapp. Let wel op dat bellen vaak sneller en eenvoudiger is. Als u gebruik maakt van de taxi dan verwacht u uiteraard een uitstekende service en dat is iets waar wij als Taxibedrijf Delft voor staan.

Goedkoop van en naar het vliegveld met de taxi

Wilt u eenvoudig en goedkoop van en naar het vliegveld met de taxi, bel dan snel Taxibedrijf Delft. Een ritje vanuit Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Rijswijk naar Schiphol kost u slecht 79 euro voor 4 personen. Wilt u met 8 personen naar de luchthaven, dan bent u een bedrag van maar 95 euro kwijt. In vergelijking met andere taxibedrijven is dit natuurlijk geen geld.

Wij rijden ook naar Rotterdam Airport. De kosten voor een rit naar dit vliegveld ligt natuurlijk iets lager aangezien de afstand kleiner is. Een rit met 4 personen kost u slechts 35 euro. Als u een taxi voor 8 personen reserveert vanuit Delft naar Rotterdam Airport, dan kost dit maar 50 euro. Omgerekend is dit ongeveer 6 euro per persoon. Voor dit geld kunt u haast niet zelf de auto pakken en de bijkomende parkeerkosten betalen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404