Taxi naar Schiphol

Bent u opzoek naar een voordelig rit vanuit Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Rijswijk of omgeving? Boek dan nu snel een taxi via Taxibedrijf Delft. Wij voorzien u van een comfortabele rit van en naar de luchthaven Schiphol. Doordat wij met vaste tarieven werken naar Schiphol toe komt u niet voor verrassingen te staan. Bij ons is het mogelijk om vooraf te reserveren, zodat wij altijd op tijd bij u op de stoep staan. Een zorgeloze vakantie begint dus bij Taxibedrijf Delft.

Reserveer vandaag nog een taxi naar Schiphol

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog een taxi naar Schiphol. Door vroeg te reserveren bij Taxibedrijf Delft, hoef je niet last minute nog naar een taxi te zoeken. Bel naar 015-2024404 en bespreek de mogelijkheden. Het is mogelijk om een taxi te boeken voor 4 personen, maar ook voor 8 personen of meer hebben wij vervoer op maat. De kosten voor een taxi met 4 personen naar Schiphol toe is 79 euro. Wilt u met 8 personen vanuit de regio Delft naar Schiphol toe, dan rekenen wij slechts een bedrag van 95 euro. Ook bieden wij vervoer aan voor meer dan 8 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

schiphol taxi delft

Betaal contactloos uw taxi

Aangezien we steeds minder met contant geld betalen is het bij Taxibedrijf Delft uiteraard mogelijk om te betalen met pinpas of creditcard. Contactloos uw taxirit betalen was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast blijf het bij ons mogelijk om met cash geld af te rekenen. Doordat wij alle mogelijke betaaldiensten aanbieden, hoeft u niet vooraf na te denken waarmee u wilt gaan betalen.

Voldoende ruimte voor uw bagage van en naar Schiphol

Als u aangeeft een taxi nodig te hebben in Delft, Rijswijk, Den Hoorn of Delfgauw van en/of naar Schiphol, dan houden wij meteen rekening met het aantal stuks bagage. Niets is vervelender dan dat de bagage niet in de auto past. Het online boeken van uw taxirit naar de grootste luchthaven van ons land is ook mogelijk. Sneller is het uiteraard om even te bellen naar ons telefoonnummer 015-2024404. Zoals eerder vermeld werken wij naar de luchthaven Schiphol met vaste tarieven. Wilt u het geld vooraf al overmaken, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gaat u twee weken, drie weken of misschien wel langer op vakantie? Reserveer dan alvast een taxi voor de terugreis. Zodra u geland bent, staan wij klaar om u weer naar huis te brengen in Delft, Delfgauw, Rijswijk of Den Hoorn.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404