Taxi Leidschenveen-Ypenburg

Uw ideale partner voor uw taxirit in de regio Leidschenveen-Ypenburg

Wanneer u regelmatig een taxi nodig heeft voor zakelijke ritten bij voorbeeld in verband met besprekingen met zakenrelaties op locatie dan kunt u hiervoor een beroep doen op Taxi Delft. Wij rijden onder andere in de regio Leidschenveen-Ypenburg. Onder andere zijn wij bekend op het bedrijventerrein Forepark. Heeft u hier een afspraak of is uw bedrijf hier gevestigd dan brengen wij u of uw zakenrelaties graag snel en comfortabel op de plaats van bestemming. Geen gezoek naar een parkeerplaats, geen getuur op het navigatiesysteem. Onze chauffeur brengt u comfortabel waar u zijn moet en u arriveert royaal op tijd zodat u zich niet hoeft te haasten om aan te schuiven bij een belangrijk overleg.

Ook particulier vervoer prima geregeld met Taxibedrijf  Delft

Natuurlijk kunt u ook voor particulier vervoer bij ons terecht. Wij brengen u graag vanuit Leidschenveen-Ypenburg voor familiebezoek of een bezoek aan een ziekenhuis of anders naar uw bestemming. U kunt uw rit al ruim van tevoren bij ons aanmelden zodat u zeker weet dat er een taxi beschikbaar is op het door u gewenste moment. U kunt bij doktersbezoek de chauffeur ook altijd vragen om te wachten zodat u direct na afloop weer naar huis kunt vertrekken. Voor diverse bestemmingen naar de wat verder gelegen plaatsen en de Nederlandse luchthavens hanteren wij vaste tarieven, zo weet u vooraf wat uw taxirit gaat kosten. Wel zo prettig om te weten waar u aan toe bent.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave voor uw taxirit bij Taxi bedrijf Delft

Wilt u graag weten wat uw rit met de taxi gaat kosten? Of wilt u een taxi reserveren, voor een rit over een uur of over drie dagen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze dienstverlening. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres info@rayontaxi.com. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070-260 2006. Wij staan u graag te woord en noteren graag uw rit in onze agenda. Heeft u speciale wensen? Maakt u deze dan direct aan ons kenbaar zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

U kunt in heel het stadsdeel den Haag- Leidschenveen-Ypenburg een taxi bestellen:

Leidschenveen

Velden
De Dijken
‘s-Gravendreef
Waterland
Lanen

Ypenburg

De Kaden
Morgenweide
Bosweide
De Bras
Singels
Waterwijk

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15-202 40 50