Taxi Delft

Met een taxi naar of van Delft bent u altijd snel en op tijd op uw locatie. Niet alleen binnen Delft zelf rijden wij u rond, maar u kunt bij ons terecht voor ritjes naar bestemmingen in het hele land. Doordat wij veel in de omgeving van Delft rondrijden, kunnen wij binnen een mum van tijd bij u voor de deur staan. Zo wordt een verplaatsing van A naar B helemaal verzorgd door Taxi Delft.

Dag en nacht beschikbaar

Niet alleen overdag, maar ook in de avond- en nachturen zijn wij beschikbaar. Als u opzoek bent naar een taxi in Delft, dan staan wij altijd voor u klaar. Heeft u een feestje gehad of ergens een hapje gegeten, dan is het natuurlijk zeer verstandig om de auto te laten staan. Bel ons en we staan zeer snel voor u klaar.

Van Delft naar Schiphol en Rotterdam Airport

Veel gebruikte services zijn ritjes in de stad Delft zelf, maar ook wordt er veel gebruik gemaakt van een rit naar Schiphol. Een taxirit van Delft naar Schiphol kost bij ons maar 79 euro voor 4 personen. Wilt u gebruik maken van een taxibus voor maximaal 8 personen, dan kost dit slechts 95 euro. Ook rijden wij uiteraard naar Rotterdam Airport. Een taxi vanuit Delft kost 35 euro voor 4 personen en slechts 50 euro voor een busje van 8 personen.

taxi delft

Reserveer nu een taxi

We vinden het allemaal vervelend om lang te moeten wachten. Reserveer daarom dan ook vooraf bij Taxi Delft een ritje. Wij zorgen er dan voor dat we op tijd voor de deur staan en u met een gerust hart naar uw afspraak kan gaan. Niets is zo fijn dan een goed verzorgde rit. U kunt ons telefonisch bereiken, maar het is ook mogelijk om een rit te reserveren door gebruik te maken van Whatsapp.

Zorgvervoer bij Taxi Delft

Bij Taxi Delft kan je niet alleen terecht voor de alledaagse ritjes, maar wij verzorgen ook ritje speciaal voor zorgvervoer. Kunt u zelf niet eenvoudig reizen en bent u afhankelijk van vervoer door anderen? Taxi Delft neemt de zorgen op zich. Vooraf bent u bekend met de prijs van een rit en ook zult u op de juiste tijd op uw afspraak komen. Zorgvervoer bij Taxi Delft maakt uw rit comfortabel zonder stress en andere bijkomstigheden. Reserveer eenvoudig uw vervoer wat kan via de telefoon, Whatsapp of stuur ons een mail.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404