Taxi Delft naar Rotterdam Airport

Als u van plan bent op vakantie te gaan met het vliegtuig, dan kunt u vanuit Delft, Delfgauw, Den Hoorn en Rijswijk eenvoudig de taxi boeken bij Taxibedrijf Delft. Voorkom al het gedoe met bagage, parkeren en eventueel het openbaar vervoer door gebruik te maken van onze taxidiensten. Met een rit naar Rotterdam Airport bent u in een mum van tijd op de plek van bestemming. Of u nu met 4, 8 of meer personen een taxi wilt boeken, bij ons is het allemaal mogelijk. Bel naar 015-2024404 om de mogelijkheden te bespreken.

Vaste tarieven van en naar Rotterdam Airport

Gaat u op vakantie met het vliegtuig vanaf Rotterdam Airport, dan wilt u niet hoeven nadenken over de kosten van een taxirit. Ga zonder zorgen op vakantie en maak gebruik van onze vaste tarieven vanuit Delft naar het vliegveld. Door vooraf een taxi te reserveren bij Taxibedrijf Delft kunt u flink op de kosten besparen. Een rit met 4 personen kost slechts 35 euro, terwijl u met 8 personen maar 50 euro kwijt bent voor een ritje. Bent u van plan om met meer dan 8 personen op stap te gaan, dan kunt u ons altijd bellen op het volgende telefoonnummer 015-2024404.

taxi delft naar rotterdam airport

Regel direct uw taxirit van Rotterdam Airport naar Delft

Bent u met de taxi naar het vliegveld van Rotterdam gegaan, dan wilt u waarschijnlijk ook weer opgehaald worden. Door vooraf een rit naar Delft, Delfgauw, Den Hoorn of Rijswijk te boeken bent u van alle gemakken voorzien. Op het moment dat u bent geland staan wij voor u klaar om u zonder enige zorgen naar huis te rijden. Na een heerlijke vakantie kunt u achteroverleunen in onze taxi en bent u thuis voordat u het in de gaten heeft. U kunt de reservering maken op weg naar het vliegveld, maar eenvoudiger is het om ons vooraf al te bellen en alles direct vast te leggen.

Genoeg ruimte voor uw bagage in de taxi

Reserveert u vooraf een taxirit van Delft naar Rotterdam Airport, dan zorgen wij ervoor dat er genoeg ruimte beschikbaar is voor uw bagage. Wij rijden niet alleen van en naar Rotterdam Airport vanuit Delft, maar ook in de omgeving zelf zijn wij actief. Denk bijvoorbeeld aan plekken als Delfgauw, Den Hoorn of Rijswijk. Of het nu gaat om een rit naar Delft of vanuit Delft. Wij zijn in dat opzicht zeer flexibel en bieden verschillende services aan.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404