Taxi Delfgauw

Wilt u een taxi rit boeken in Delfgauw, dan bent u bij taxi Delfgauw aan het juiste adres. Taxibedrijf Delft rijdt in de gehele regio rond, maar ook voor langere ritten kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld eens aan het boeken van een rit naar het zuiden. Naast de standaard ritjes die wij rijden, is het bij ons ook mogelijk om vooraf te reserveren. Wilt u de taxi nemen naar een belangrijke afspraak of staat er een etentje of bruiloft gepland, dan is Taxibedrijf Delft uw aanspreekpunt.

Pak de taxi vanuit Delfgauw

Aangezien wij veel rondrijden in de omgeving van Delfgauw kunnen wij binnen een mum van tijd bij u voor de deur staan. Bel 015-2024404 of stuur ons een Whatsapp en regel direct een taxi vanuit Delfgauw. Ook ritjes naar Delfgauw toe zijn ons op het lijf geschreven. In de gehele regio rijden wij rond, waardoor u snel van A naar B kan worden vervoerd. Wij zorgen ervoor dat u geen moment hoeft na te denken over eventuele opstoppingen of files.

Verschillende betaalmethoden

Het is bij ons mogelijk om op verschillende manieren te betalen voor een rit. De meest voorkomende manier is dat er gereden wordt op de meter en na de rit wordt betaald met pinpas, creditcard of contant geld. Al deze betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar bij Taxibedrijf Delft. Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan is het ook mogelijk om een prijs vooraf aan te vragen. Dit wordt vaak gedaan in gevallen van wekelijkse ritten. Als u met enige regelmaat dezelfde ritten wilt maken, dan kunt u bij ons vragen om een prijsafspraak. Ook is dit mogelijk voor ritten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of andere zorginstellingen.

Met de taxi naar de Airport

Zoals eerder benoemd rijden wij veel rond in de regio Delfgauw. Toch komen wij regelmatig buiten deze regio. Als u gaat vliegen vanaf Schiphol of Rotterdam Airport, dan hoeft u door gebruik te maken van de taxi geen parkeerkosten meer te betalen. Ook het eventueel reizen met de trein is op deze manier verleden tijd. Een ritje met 4 personen naar Schiphol Airport vanaf Delfgauw kost u slecht 79 euro. Een rit met maximaal 8 personen komt neer op 95,- euro. Vanaf Delfgauw is het uiteraard een stuk korter rijden naar Rotterdam Airport. De kosten voor een rit met 4 personen komen neer op 35,- euro en 4 tot 8 personen met de taxibus betaal je bij ons maar 50,- euro.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404