Voordelig naar het vliegveld vanuit Delft

Wilt u voordelig naar het vliegveld gebracht worden vanuit Delft of omgeving Delft met een Schiphol taxi? Taxibedrijf Delft rijdt dagelijks ritten van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Daarom is door ons de speciale Schiphol taxi in het leven geroepen. Met de Schiphol taxi Delft brengen wij u snel en met al uw bagage naar Schiphol. Ook als u aankomt met een vlucht op Schiphol kunt u ons bellen. Wij zorgen dat onze Schiphol Taxi voor u klaar staat bij de dichtstbijzijnde uitgang van het vliegveld als ons uw vluchtnummer doorgeeft. Daarna brengen wij u spoedig maar veilig naar uw hotel of woning in Delft of in de omgeving van Delft. Wij rijden vanuit Delft niet alleen naar Schiphol maar ook naar andere luchthavens in Nederland. Ook taxi ritten naar vliegvelden in het buitenland zoals Düsseldorf, Frankfurt, Parijs of Brussel behoren tot de mogelijkheden.

Vast taxi tarief van Delft naar Schiphol

Omdat we zo vaak op en neer rijden van Schiphol naar Delft en terug, kunnen wij onze Schiphol taxi laten rijden voor een gereduceerd en vast tarief. U betaalt bij ons voor een taxirit Schiphol – Delft een vast bedrag van € 79,-! U kunt bij ons in de Schiphol taxi betalen zoals u wenst via de mobiele pin, met creditcard of contant.

taxi naar schiphol

De Schiphol taxi van Taxibedrijf Delft brengt u tot aan de deur

Omdat u tijdens het maken van een reis vaak meer bagage meeneemt dan tijdens een gewone taxirit, heeft de Schiphol taxi meer ruimte voor al uw bagage. Bent u met meer personen en wilt u van Schiphol naar Delft gebracht worden met een Schiphol Taxi? Of andersom van Delft naar Schiphol? Geef dit dan aan bij de taxicentrale van Taxibedrijf Delft. Wij zorgen dan voor een extra grote taxi zodat u en uw medereizigers voldoende ruimte hebben en dat ook alle bagage nog gemakkelijk mee kan. De taxichauffeur van de Schiphol taxi kent de weg op het vliegveld. Hij weet de kortste routes en zal u dan ook zo dicht mogelijk bij de ingang van het vliegveld brengen met de Schiphol taxi. Daarna helpt hij u graag om u met al uw bagage zo dicht mogelijk naar de incheckbalie te brengen.

De Schiphol taxi is luxe en de taxichauffeur representatief

Wilt u de Schiphol taxi van Taxibedrijf Delft inzetten om uw zakelijke visite van het vliegveld op te halen en naar u in Delft te laten brengen? Dat kan! Onze chauffeurs zien er representatief uit, zijn sociaal, klantvriendelijk en spreken goed Engels. De Schiphol Taxi is luxe, heeft lederen bekleding, airco en is schoon en goed onderhouden. Voor uw zakelijke relaties die op Schiphol aankomen en als bestemming regio Delft hebben, bieden wij nog een extra service. Uw zakelijke relaties worden namelijk bij het meetingpoint door onze taxichauffeur opgewacht met een naambordje van Taxibedrijf Delft of desgewenst het bedrijf waar uzelf werkzaam bent. Wij houden de vlucht van uw zakenrelatie nauwlettend in de gaten via de Schiphol app zodat we altijd op tijd klaar staan!

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404