Restauranttaxi Delft

Heerlijk uit eten gaan en daarbij een lekker alcoholisch drankje drinken? Dat kunt u goed doen in de binnenstad van Delft! Om ook zeker te zijn van een goede afloop kunt u alvast de restaurant taxi van Taxibedrijf Delft reserveren. Onze representatieve taxi chauffeur haalt u thuis of bij het hotel op en brengt u graag naar één van de vele restaurants in Delft. Bent u klaar met eten en borrelen? Dan staat onze taxi chauffeur met onze restaurant taxi weer voor de deur om u veilig naar huis te rijden. Heeft u een restaurant taxi nodig in Delft of omgeving Delft? Belt u dan naar de taxicentrale van Taxibedrijf Delft te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)15-2024404 U kunt onze taxicentrale ook bellen als u al uit eten bent geweest en graag direct naar huis wilt. Wij proberen dan zo snel mogelijk uw rit in te plannen en bij u te zijn.

Restaurant taxi direct regelen of 24 uur voor aanvang

Weet u al dat u aankomend weekend uit eten gaat bij Hills & Mills op de Oude Langendijk 6 in Delft, of gaat u eten in een ander restaurant in Delft? Reserveer dan alvast een restaurant taxi zodat u niet hoeft te wachten als u naar huis wilt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een gereduceerd taxi tarief voor onze restaurant taxi bij Taxibedrijf Delft als u minimaal 24 uur voor aanvang een reservering plaatst. Reserveert u dus ruim voor tijd een restaurant taxi dan bent u voordeliger uit!

Nog een tafel reserveren in een restaurant in Delft waar u opgehaald kunt worden met de restaurant taxi van Taxibedrijf Delft?

Heeft u nog geen tafel gereserveerd bij één van de heerlijke restaurants die Delft rijk is? Weet u niet precies waar u nu lekker kunt gaan eten? Na afloop van een lekker etentje vertellen onze klanten in de restaurant taxi graag hun ervaringen over het eten aan onze taxichauffeur. Daardoor weten hij precies waar u lekker kunt eten! De keus is groot qua restaurants in Delft maar onze restaurant taxichauffeur hoort de beste reacties over de volgende restaurants:

Restaurant Le Vieux Jean
Restaurant van der Dussen
Restaurant Swing
Restaurant De Beren Delft
Restaurant De Kromme

Wilt u niet uitgebreid gaan eten maar alleen een klein hapje doen en daarna lekker borrelen met uw vrienden of zakelijke partners? Dan adviseren wij u te gaan naar:

Eetcafe ‘De Ruif’
Eetcafe de Verbeelding
Sportcafé de Bonte Os
Eetcafé De Waag
Cafe Restaurant Einstein

Na een bezoek aan al deze gelegenheden en nog vele andere staat onze chauffeur met de restaurant taxi van Taxibedrijf Delft voor u klaar om u en uw vrienden of relaties weer veilig en snel terug naar huis of naar het hotel te brengen.

Tarieven van de restaurant taxi van Taxibedrijf Delft

Tijdens niet vooraf afgesproken taxi ritten met de restaurant taxi hanteren wij het normale tarief van de taxi meter. Reserveert u een restaurant taxi ruim voor aanvang, dus minimaal 24 uur vooraf, dan betaalt u voor een restaurant taxi bij Taxibedrijf Delft een gereduceerd, goedkoper taxi tarief. Neemt u gerust contact met onze taxicentrale op om te vragen naar de prijzen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404