Taxivervoer óók voor uw regionale rit!

Taxibedrijf Delft rijdt niet alleen lange afstandsritten. U kunt ons ook benaderen voor een rit van enkele kilometers. Dus mocht u bijvoorbeeld vanuit Delft naar de nabijgelegen plaats Delfgauw of Den Hoorn gebracht willen worden, of zelfs maar enkele wijken verderop in Delft, dan kunt u onze regio taxi bellen. Natuurlijk geldt dat ook voor een rit vanuit een omliggende woonplaats naar Delft toe. Voor meer informatie of een prijsopgave vooraf kunt u gerust bellen met de taxicentrale van Taxibedrijf Delft. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)15-2024404.

Taxivervoer voor een regionale rit

Woont u in Delft? Of in een van de nabijgelegen plaatsen zoals Delfgauw of Den Hoorn? Zet ons telefoon nummer dan alvast in de contacten van uw telefoon. Dan heeft u altijd het nummer van een betrouwbare taxi binnen handbereik! Onze goed onderhouden taxi’s met lederen bekleding en airco brengen u vanuit de omgeving Delft naar iedere plaats die u maar wilt. Is het een korte rit dan zetten we daarvoor onze regio taxi in. Onze regio taxi chauffeur kent goed de weg in de omgeving van Delft en weet u precies op de plek te brengen waar u moet zijn. Taxibedrijf Delft is namelijk een lokaal bedrijf en we streven continu naar de hoogste kwaliteit en zorg voor onze klanten.

regio taxi Delft

De regio taxi chauffeur kent alle wijken in Delft op z’n duimpje

De regio taxi van Taxibedrijf Delft wordt veelvuldig ingezet voor kleine ritten in en rondom Delft. Traditioneel gezien is de regio taxi daar ook voor bedoeld! De taxichauffeur van Taxibedrijf Delft die de regio taxi bestuurd kent alle wijken in Delft uit zijn hoofd. Ook grote instanties zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, openbare gelegenheden en winkelcentrums weet hij bijna blindelings te vinden. Onze regio taxi rijdt in Delft korte en snelle ritten in de volgende wijken:

  • Wippolder
  • Voorhof
  • Tanthof
  • Binnenstad
  • Buitenhof
  • Vrijenban
  • Hof van Delft
  • Harnaschpolder
  • Voordijkshoorn
  • Rijswijk Buiten

Bij grote gelegenheden zoals ziekenhuizen kent de taxi chauffeur van de regio taxi precies de weg, als u verteld op welke afdeling u dient te zijn dan zetten we u direct bij het juiste gebouw of de correcte ingang neer.

Betaling en tarieven van de regio taxi van Taxibedrijf Delft

Een rit met de regio taxi van Taxibedrijf Delft kunt op diverse manieren betalen. Zo is het mogelijk om de betaling te doen via pin of met creditcard. Ook contant geld wordt aangenomen door onze taxichauffeur. Wilt u een regio taxi regelen voor wekelijks vervoer? Bijvoorbeeld omdat één van uw cliënten iedere week naar de fysiotherapie gebracht dient te worden op een vast tijdstip? Dan kunt u via onze taxicentrale deze rit ook wekelijks laten vastleggen. U hoeft dan niet steeds opnieuw een taxi te reserveren. Het is dan ook mogelijk om meerdere ritten in één keer vooraf te betalen zodat uw cliënt in de taxi niet meer hoeft af te rekenen. Wij berekenen voor vooraf vastgelegde ritten, dus ritten die minimaal 24 uur voor aanvang gereserveerd worden, een gereduceerd tarief. Voor regio ritten binnen 24 uur rekenen we het tarief van de standaard taximeter.

Klik op een van de onderstaande gebieden als u meer informatie wilt om een taxi in die regio te bestellen.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404