Hoteltaxi service taxi Delft

Als u geen zin heeft om te zeulen met zware koffers omdat u vanuit een luchthaven met het openbaar vervoer bij uw hotel probeert aan te komen? Dan kunt u naar Taxibedrijf Delft bellen en vragen om een hotel taxi. De hotel taxi van Taxibedrijf Delft brengt u namelijk zo dicht mogelijk bij de ingang van uw hotel en helpt u desgewenst of indien nodig ook met het tillen van uw bagage tot aan de balie van het hotel. De hotel taxi van Taxibedrijf Delft kunt u dag en nacht reserveren via telefoonnummer +31(0)15-2024050.

Hotel taxi van en naar de luchthaven

De taxichauffeur van de hotel taxi haalt u op waar u maar wilt en brengt u veilig en comfortabel tot aan de entree van uw hotel. Maar u kunt ook een beroep doen op onze hotel taxi voor de terugweg. U wordt in dit geval opgehaald bij een hotel in de regio Delft en daarna door de representatieve taxichauffeur van Taxibedrijf Delft in één van onze luxe taxi’s naar Schiphol of een andere luchthaven gebracht. Uiteraard zal onze taxichauffeur u ook daar helpen met uw bagage als dat nodig is en eventueel meelopen tot aan de incheckbalie. Onze taxichauffeur zorgt dat u niet hoeft te zoeken en te zeulen en zorgt daarnaast voor een comfortabele reis in een luxe taxi.

Hotel taxi van en naar congressen of vergaderingen

De hotel taxi van Taxibedrijf Delft rijdt echter niet alleen op en neer tussen hotels en luchthavens, u kunt ook in andere situaties een beroep doen op de hotel taxi. Verblijft u bijvoorbeeld in een hotel buiten de stad Delft maar heeft u een meeting, vergadering of belangrijke zakelijke afspraak in één van de congrescentrums in Delft, bijvoorbeeld in Delft Congress Support B.V. op de Phoenixstraat? Ook dan kunt u Taxibedrijf Delft bellen en vragen om een hotel taxi. Dat geldt ook als u in een hotel in Delft verblijft, bijvoorbeeld het WestCord hotel op de Olof Palmestraat in Delft, en naar een andere stad moet voor een congres of afspraak.

hotel taxi

Uw zakelijke relaties laten ophalen door de hotel taxi van Taxibedrijf Delft

Wilt u niet zelf opgehaald of weggebracht worden maar uw zakelijke relaties laten ophalen door onze hotel taxi op bijvoorbeeld Rotterdam The Hague Airport? Ook dan kunt u Taxibedrijf Delft benaderen, waarna wij zorgen dat uw gasten veilig aankomen in uw hotel in Delft of een plaats in de buurt van Delft zoals Den Hoorn of Delfgauw. Reserveert u 24 uur voor aanvang van de taxirit met de hotel taxi of gaat het om een langere afstandsrit, dan kunnen wij een gereduceerd taxitarief aanbieden.

Hotel taxi en hotel

Bent u nog op zoek naar een hotel waarvoor wij als taxibedrijf Delft met onze hotel taxi ritten rijden? Dan zijn dit een aantal hotels die wij kunnen aanraden en waar onze klanten erg tevreden over zijn:

Hotel Campanile Delft
Hotel Delft de Emauspoort
Hotel Royal Bridges
Hotel de Koophandel Delft
Hotel Grand Canal
Hotel Coen Delft

Hotel taxi tarieven

Binnen de regio Delft hanteren wij de standaard taximeter, voor langere afstanden is de mogelijkheid een prijsafspraak te maken. Neemt u heer gerust contact over op met onze taxicentrale.

Taxitarief volgens de taximeter (inclusief 9 % BTW)

  • Soort taxivervoer: 1 t/m 4 personen
  • Maximum starttarief: € 3,19
  • Maximum kilometertarief: € 2,35
  • Maximum tijdtarief:€ 0,39

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404