Café Taxi Delft

Gaat u lekker uit eten, of een avondje uit, is er een zakelijke borrel gepland of wilt u om wat voor reden dan ook laat in de avond of midden in de nacht met een taxi naar huis of naar een ander adres vervoerd worden? Taxibedrijf Delft rijdt ook diep in de nacht en u kunt ons altijd bellen. Schroom niet om ons te vragen om u veilig thuis te brengen na een heerlijke avond met de nodige alcoholische versnaperingen.

Een café taxi Delft reserveren voor een zeer scherp tarief?

U kunt op het moment dat u naar huis wilt ons taxibedrijf Delft bellen en om een café taxi vragen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0) 15-2024404. Weet u van te voren al dat het tijdens het weekend laat wordt op dat ene feest en wilt u met een café taxi veilig naar huis gebracht worden? Dan is het verstandig om vroegtijdig een café taxi Delft te reserveren. Als u namelijk 24 uur voor aanvang uw café taxi reserveert rijden wij u naar huis voor een extra scherp tarief!

Het uitgaansleven in de Delftse binnenstad beleven?

Komt u zelf niet uit Delft maar wilt u wel eens de Delftse binnenstad bezoeken om daar een gezellige avond te beleven? Dan kan Taxibedrijf Delft je dat ten zeerste aanraden. Wij brengen onze klanten geregeld vanuit andere woonplaatsen naar het centrum van Delft waar ze heerlijk gaan eten, een bierproeverij beleven of gewoon lekker uitgaan in één van de gezellige kroegen en cafés. Een aantal horecagelegenheden die wij wel kunnen aanraden en waar onze klanten leuke herinneringen aan hebben zijn onder andere:

Grand-Café Verderop
Café Restaurant Einstein Delft
Café Friends
Café Waldi’s
Café ‘Tango’
Café-Cocktailbar Luna
Belgisch Bier Café Belvedere
Café de Oude Jan
’t Postkantoor
Eetcafé de Ruif
Café van Ouds Delft
Huzar
Bierfabriek Delft
Jazz Café Bebop
Willem van Oranje

taxi horeca delft

 

Tarieven van de café taxi van Taxibedrijf Delft

Binnen de regio delft hanteren wij tijdens het rijden van de Café taxi de normale taximeter.

Taxitarief volgens de taximeter (inclusief 9 % BTW) zijn:

  • Soort taxivervoer: 1 t/m 4 personen
  • Maximum starttarief: € 3,19
  • Maximum kilometertarief: € 2,35
  • Maximum tijdtarief:€ 0,39

Maar voor langere afstanden, dus als u vanuit of naar een andere woonplaats gebracht dient te worden, laten we zeggen ritten langer dan een half uur, dan kunt u met ons prijsafspraken maken. Zo weet u precies waar u financieel aan toe bent nog voordat de taxirit met de café taxi begin. Dit kan handig zijn als u met meerdere personen de café taxi reserveert of de reis dient te declareren bij uw werkgever. Reserveert u ook nog eens 24 uur voor de taxirit begint, dan krijgt u van ons een extra scherp taxi tarief. Wilt u met meer dan 4 personen een café taxi reserveren? Ook dan bent u bij Taxibedrijf Delft aan het juiste adres, wij kunnen namelijk ook met een busje de gehele vriendengroep in één keer vervoeren, gezellig, voordelig en lekker snel en veilig!

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404