Business Taxi

Met de Business taxi van Taxibedrijf Delft bent u altijd op tijd op iedere afspraak! Tijdens de taxirit hoeft u niet op het verkeer te letten maar kunt u zich nog even goed concentreren op die belangrijke vergadering of meeting waarnaar u op weg bent. Leden van raden van bestuur, ondernemers, directieleden en overheidsfunctionarissen maken veelvuldig gebruik van de business taxi van Taxibedrijf Delft. Ook bekende artiesten bellen ons voor het reserveren van een business taxirit naar een concert of optreden.

Business taxichauffeur met eigen auto of met uw auto

Soms is het prettig als u niet in onze auto meerijdt maar dat onze business taxichauffeur u vervoerd in uw eigen auto. Dit kan zijn omdat u als artiest bijvoorbeeld een geluidsinstallatie dient mee te nemen of als u tijdens het voorbereiden op die belangrijke vergadering de wifi-hotspot in uw eigen wagen dient te gebruiken. Wellicht heeft u als overheidsfunctionaris gepantserd vervoer? Geen probleem voor Taxibedrijf Delft. Wij sturen in dat geval gewoon een business taxichauffeur uw kant op die voor u het stuurwiel overneemt en samen met u en uw eigen auto de weg op gaat en u naar uw bestemming brengt.

Business taxi reserveren voor zowel binnenland als buitenland

Onze business taxi rijdt zowel kleine als grote afstanden. Heeft u een afspraak enkele kilometers verderop in Delft of net buiten Delft, dan belt u natuurlijk Taxibedrijf Delft. Wilt u vanuit Delft of een andere plaats in deze omgeving naar een conferentie in het buitenland gebracht worden? Ook dan belt u Taxibedrijf Delft! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0)15-2024404

Business taxi chauffeur versus VIP Chauffeur

Onze chauffeurs voor de businesstaxi zijn allemaal in het bezit van het certificaat basis chauffeur maar bezitten daarnaast ook het diploma VIP chauffeur. De “business chauffeur verhuur” dienst die Taxibedrijf Delft aanbied, is al mogelijk vanaf een minimale huurperiode van 3 uur. Voor en tijdens de business rit is onze VIP chauffeur beschikbaar voor diverse ondersteunende taken. Denk hierbij aan taken als:

  • Boodschappen doen
  • Bezorgen en ophalen van post of belangrijke documenten
  • Verzoeken die uw directieleden helpen bij de focus op hun kerntaken
  • Bestellen en ophalen van geschenken zoals bloemen en wijn
  • zakelijk taxi vervoer

De tarieven van onze businesstaxi en VIP Chauffeur

De tarieven voor het huren van een VIP chauffeur of businesstaxi zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Waar wilt u opgehaald worden en naartoe afreizen? Hoe lang duurt de rit met de business taxi? Rijden wij in uw auto of in onze eigen wagen? Kunt u ons op deze vragen antwoord geven op het moment dat u onze business taxi reserveert? Dan maken wij een prijs vooraf aan de rit zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten.

Het vervoersgebied van de business taxi van Taxibedrijf Delft

Ook als u niet woonachtig of werkzaam bent in Delft of de omgeving van Delft kunt u een beroep doen op de business taxi van Taxibedrijf Delft. Wij rijden namelijk niet alleen in Delft zelf maar ook in omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Den Hoorn en Delfgauw.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024404

© 2024 TaxiBedrijf Delft

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card
WhatsApp ons
BEL ONS: 015-2024404